Instalacions - Residencia per Gent Gran - Berllor Badalona

Instal·lacions - Residencia per Gent Gran Berllor

RECEPCIÓ

És a l’entrada de la residència on la primera atenció a les persones es dóna per part de la adminsitrativa del centre. Us donem la benvinguda al centre i a conèixer la tasca que desenvolupem al dia a dia.

Galeria

DIRECCIÓ

És l'espai d'atenció a les famílies i als residents. També és on es realitzen les reunions interdisciplinars dels professionals tècnics.

Galeria

INFERMERIA

És l'espai d'atenció d'infermeria permanent, en el que les inferemeres preparen i registren la medicació de cada usuari. És on es pot realitzar totes les consultes mèdiques i assistencials.

Galeria

SALA D’ACTIVITATS

Existeixen diferents espais en el que es realitzen les activitats diàries de la residència, en el que els tècnics desenvolupen la seva tasca més lúdica i creativa, un espai d'interacció i de compartir de gran importància.

Galeria

SALA DE REHABILITACIÓ

És la sala destinada al gimnàs, adaptada per a poder oferir un servei de rehabilitació i recuperador de diversos tipus de lesions en el que es treballa juntament amb la fisioterapeuta.

Galeria

HABITACIONS

Oferim diverses tipologies d'habitacions amb la màxima comoditat i confort, adaptades amb dispositius d'alarma i vigilància.

Galeria

MENJADORS

És l’espai en el que es realitzen als diferents àpats. Espai en el que compartir els dinars i moments de tertúlia.

Galeria

TERRASSES

Disposem de 4 terrasses on els nostres residents hi poden accedir tant a l’hivern com a l’estiu i tenir espais comuns on poder disfrutar del temps lliure, així com cuidar de les plantes que ells mateixos hi han plantat.

Galeria

col·laboradors

IMPO
IMPO
IMPO
IMPO
IMPO
IMPO
IMPO
IMPO
IMPO
IMPO
IMPO
IMPO
IMPO
IMPO
IMPO